NYHETER


 

Det betyr at torsdag 25.04. og fredag 26.04. holder vi stengt. Trenger du kontakt med lege for øyeblikkelig hjelp vurdering en av disse dagene, ta kontakt med legevakta 116117.

Alle kvinner anbefales å ta livmorhalsprøve fra de er 25 år. Prøven brukes til å undersøke om du har viruset HPV og celleforandringer, før symptomer på livmorhalskreft har oppstått. Tidligere har det vært nødvendig med en gynekologisk undersøkelse for å få tatt testen. Men dette er nå i endring, og i første omgang skal fastlegene i Møre og Romsdal...

Daniel Due-Tønnessen er sykmeldt fom 03.04. tom 28.04. Dette medfører at noen konsultasjoner i perioden vil føres over på vikar Peter Villadsen og øvrige kolleger.

Det holdes vært år en rekke kurs i regi av Helse Møre og Romsdal. Noen av kursene er digitale andre krever oppmøte. Kursene er generelt av god faglig kvalitet og presenterer oppdatert og god kunnskap om en rekke sykdomstilstander.

Jula 2023

16.12.2023

Vi kjører med normal drift tom fredag 22.12. De 3 romjulsdagene 27-28-29. desember har vi redusert bemanning beregnet på ø-hjelp. Vi ber om at alt som kan vente til over romjula, tas på nyåret. Vi ønsker alle pasienter og samarbeidspartnere riktig god jul! Første arbeidsdag på nyåret blir 2. januar for oss på Femfaste.

01.08.2023 begynte Peter Villadsen i ny stilling ved Femfaste. Peter er utdannet ved universitetet i Århus. Siden han var ferdig lege i 2016 har han skaffet seg erfaring fra en rekke forskjellige medisinske og kirurgiske avdelinger i Danmark. Han startet spesialisering i allmennmedisin i 2021 i Danmark, og han er fortsatt i allmennmedisinsk...